Викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів беруть участь в програмі ERASMUS+ «AG-LAB»

27 April 2018, 21:46

      Згідно грантового проекту «Поліпшення навичок з лабораторної практики у фахівців агропродовольчого сектору Східної Європи» цього тижня проходить стажування української групи науковців на території французької ветеринарної школи VetAgro Sup (Ліон). В складі делегації факультет тваринництва та водних біоресурсів представляє доцент кафедри аквакультури Руслан Кононенко.

     В перший день відбулося ознайомлення і структурою навчального закладу, особливостями навчального процесу та розпочато роботу безпосередньо згідно плану проекту.
     Делегації було представлено основні положення та зміни у стандарті ISO 17025 від 2000 року до 2017 року, а також взаємозв’язок цього стандарту із стандартом ISO 9001, які в повному обсязі виклала відповідальна по якості Армель Шау.

     Наступним кроком було ознайомлення із принципами роботи та реалізацією стандарту GLP (Good Laboratory Practice), яке провела Ванесса Нето – директор метрологічної служби та якості ветеринарної школи VetAgro Sup.
     Потому делегації було представлено, як ці стандарти впроваджені у діяльності лабораторій та проведено перше знайомство з окремими лабораторіями.

Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook