Майбутня випускниця Веприцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олена Богойко планує отримати професію бухгалтера в НУБіП України

April 5, 2018

 Одинадцятикласниця загальноосвітньої школи с. Веприк Фастівського району Київської області Олена Богойко завітала на День відкритих дверей до НУБіП України та поділилася своїми планами на майбутнє.

 — Олено, звідки дізналися про НУБіП України?
     — Гарні відзиви про університет отримала від подруги Ольги Лепеші, яка навчається і, навіть, нині працює тут лаборантом кафедри обліку та оподаткування. Вона розповіла про свій минулорічний досвід вступу до університету і часто згадує про доброзичливе ставлення працівників приймальної комісії, декана економічного факультету, викладачів. А ще, переглядала сайт Університету, читала відгуки в Інтернеті про можливість отримати хороші знання і якісну підготовку. До речі, звідти й дізналась, що, рейтинг університету високий – як виявилося, один з найкращих у Києві.

 — За якою спеціальністю плануєте навчатися?
     — - Знаю, що професія бухгалтера − одна із найпопулярніших і високооплачуваних, а ще − вона перспективна. Саме тому спеціальність «Облік і оподаткування», поки-що, для мене є пріоритетною.

 — Що вразило Вас при першому візиті до університету?
     — Зустріч з керівництвом університету, студентами подарувала мені багато приємних і позитивних емоцій. Приваблюють різносторонні можливості у навчанні і дозвіллі студентів, наявність закордонного стажування, можливість вивчення предметів іноземною мовою. А ще мене вразили затишні корпусу, по-сучасному відремонтовані і обладнані аудиторії. На кафедрі обліку та оподаткування побачила лабораторію з новою комп’ютерною технікою, бухгалтерськими програмами. Не можу не відмітити територію університету, про яку багато чула і переглядала яскраві фото з сайту − навіть у березнево-зимовий день почувала себе тут затишно і комфортно.

 

- Дякую, Вам, Олено. Успіхів Вам у проходженні незалежного оцінювання знань! Сподіваємось на зустріч з Вами і Вашими однокласниками й однолітками влітку в Приймальній комісії корпусу НУБіП України.

 
Розмовляла Євгенія Калюга,
завідувач кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook