Профорієнтаційна робота кафедри біржової діяльності і торгівлі напередодні Днів відкритих дверей в НУБіП

March 28, 2018

   Напередодні Днів відкритих дверей в НУБіП, кафедра біржової діяльності і торгівлі продовжувала профорієнтаційну роботу. Цього разу викладачів кафедри очікували майбутні випускники шкіл с. Требухів Броварського району Київської області. 28 березня 2018 року к. е. н., доцент  Любов Панкратова завітала до цього навчального  закладу.

      Одразу ж відбулася продуктивна зустріч із директором школи Шелестом Олексієм Івановичем, де було обговорено проблеми сучасної освіти та вступу до вищих навчальних закладів, обговорено плани щодо майбутньої співпраці, та підписано Договір про співробітннмцтво та організацію взаємовідносин.

       Далі було організовано зустріч зі старшокласниками 10 та 11 класу, загалом – три класи, понад 50 осіб.


     Розпочалася зустріч з опитування студентів про те, чи знають вони про наш університет, чи чули щось про біржу, технології інтернет-трейдингу,  торгівлю валютою та криптовалютою. Приємно було почути, що багато дітей знають про унікальну можливість отримати освіту в НУБіП, і з приємним подивом дізналися про високий рейтинг університету серед вищих навчальних закладів України. Цікаво те, що всі присутні школярі чули про криптовалюти і хотіли б розширювати знання у цьому напрямі.



    Майбутні випускники з цікавістю прослухали інформацію про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування, переглянули промо-ролик та презентацію про спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова дяльність», навчання та дозвілля студентів економічного факультету.


     Особливий інтерес викликала інформація про унікальну можливість уже в стінах університету займатися практичним використанням своїх знань – торгувати на навчальних торгівельних платформах, зустрічатися з фахівцями біржового ринку, проходити практику за обраною спеціальністю. 

    У цілому, зустріч виявилася досить продуктивною – майбутні випускники отримали корисну інформацію для роздумів, а гості зрозуміли чим живе нинішній страшокласник.

Любов Панкратова,

доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook