Профорієнтаційна робота кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі продовжена і в 2018 році.

January 16, 2018
місто Київ
16 січня доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Москаленко Антоніна Анатоліївна відвідала школи міста Києва та надала детальну інформацію про умови навчання в університеті, перелік спеціальностей, культурне та спортивне життя студентів НУБіП України, а також про проведення Всеукраїнської олімпіади для вступу  в університеті.
Першою адресою профорієнтаційної роботи в стала загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 266, що за адресою, м.Київ, вул. Архітектора Вербицького, 14г. Учнів одинадцятого класу цікавило, яку навчальну базу мають факультети, чи відбувається в університеті практичне навчання. Також майбутні випускники задавали питання щодо актуальності підготовки фахівців із землеустрою у випадку запровадження ринку землі.
Наступною адресою профорієнтаційної роботи стала спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу №302. Вона знаходиться в м. Києві по вулиці Декабристів, 8а. В цій школі викладач НУБіП України зустрілась з учнями 10 і 11 класів та відповіла на їх запитання. Учнів цікавила вартість навчання та вартість підготовчих курсів, розклад підготовчих курсів та профільні предмети на вступ, необхідна кількість балів ЗНО.
Подальшою адресою профорієнтаційної роботи стала Гімназія №315 з погибленим вивченням іноземних мов, що за адресою, м. Київ, вул. Драгоманова, 27а.  В цій школі викладач НУБіП України зустрілась із заступником директора та передала друковані матеріали про умови навчання в університеті, перелік спеціальностей, підготовчі курси та проведення Всеукраїнської олімпіади для вступу  в університеті.  
 
Дроздівський О.П.
доцент кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook