На факультеті конструювання та дизайну пройшла 72-а наукова студентська конференція присвячена 120-тій річниці НУБіП України

March 16, 2018

15-16 березня на факультеті конструювання та дизайну пройшла 72-а всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Наукові здобутки студентів у дослідженнях технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн». Цьогорічна конференція була присвячена 120-тій річниці НУБіП України.

Робота пленарного засідання розпочалась із вітальних слів членів оргкомітету. У свої виступах вони побажали всім учасникам творчих успіхів.

Студентка 3-го курсу факультету конструювання та дизайну Сніжкова Дар’я розповіла про знаходження траєкторій, швидкостей і прискорень точок веденої ланки плоского механізму засобами прикладної геометрії. Валерій Кулінський презентував результати своїх досліджень стосовно оптимізації режиму зміни вильоту стрілової системи вантажопідйомного крана з нелінійною функцією положення. Студенти Артем Сукайло та Нікіта Величко зробили доповіді на англійській мові. Обрані ними теми стосувались спеціальних методів зварювання. Оксана Дорогань доповіла про результати моделювання процесу очищення головок коренеплодів цукрового буряку від залишків гички. Ця доповідь викликала жваве обговорення студентів та викладачів. Іван Радько доповів про фільтри від компанії Wix та продемонстрував зразки паливних фільтрів. Манжос Владислав розповів про реконструкцію будівлі торговельного центра. У доповіді Олександр Рибачок представив результати аналізу механізмів підйому та переміщення рухомих частин мобільних модулів-транспормерів.

 

Всі представлені студентами наукові результати були оригінальними і цікавими.

Після проведення пленарного засідання та нетривалої перерви розпочали свою роботу секційні засідання, на яких були обговорені питання: надійності техніки і ремонтно-технологічного обладнання, нарисної геометрії та комп’ютерної графіки і дизайну, сучасних проблем механіки, сучасних технологій виробництва металів і конструкцій, конструювання машин та обладнання, будівельних матеріалів та проектування сучасних будівель і споруд.

 

 

Заступник декана з наукової роботи

Юрій Ромасевич 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook