Декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК ЛАРИСА БАЛЬ-ПРИЛИПКО удостоїлась честі бути нагородженою орденом - ГОРДІСТЬ І СЛАВА УКРАЇНИ!

March 7, 2018
м. Київ, НУБіП України

 

Історія України та народу, що живе на цій землі, губиться в сивій давнині. Українській землі довелося багато чого пережити і сьогодні знову доля послала випробування. Військові дії на сході України вирішують долю і майбутнє народу. Кожен із нас відчуває свою причетність до цих подій, а також розуміє, що ми — господарі на власній землі. Ми знаємо, що ми — єдині, що перемога буде за нами.

Зігріта палкими серцями мільйонів національно свідомих українців з усіх регіонів, незалежна демократична Україна демонструє світові, що українці — міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і зможе відстояти свій демократичний вибір.

Міжнародний проект «Україна й українці — цвіт нації, гордість країни» розповідає про тих, хто своєю повсякденною працею і добрими ділами звеличує нашу країну.

 

Від щирого серця вітаємо з нагородою декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК професора, доктора технічних наук Ларису Баль-Прилипко з цією високою нагородою та визнанням й від усієї душі зичу землякам, рідним, друзям, учасникам та організаторам проекту здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги на нові звершення, на нові добрі починання в ім'я соборної, незалежної, демократичної, процвітаючої України!

З повагою,

Народний депутат України

Олександр МАРЧЕНКО

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook