Знайомимо майбутніх студентів з університетом: кафедра іноземної філології та перекладу запросила учнів середньої школи №14 м. Києва

4 December 2017, 8:47

23 листопада кафедра іноземної філології та перекладу приймала в університеті майбутніх студентів – старшокласників середньої школи №14 з поглибленим вивченням німецької мови (м. Київ). Візит школярів організував координатор співпраці з цією школою, доцент кафедри Валентин Максимчук.

    Спершу учні та їхня вчителька Любов Костянтинівна приєднались до учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Україна-Німеччина: горизонти освіти і культури», де їм сподобалось усе – і ошатна зала, й цікаві виступи, і спілкування зі студентами.
      Для школярів була організована ще й додаткова програма. Екскурсію по університету і надзвичайно гарному в осінньому убранні ботанічному саду провів завідувач кафедри історії і політології Сергій Білан.

  

      Після цього школярів уже чекали у першому корпусі старший викладач кафедри Наталія Рудницька, Галина Качан і студенти спеціальності «Філологія», які разом з Валентином Спиридоновичем підготували для них різні конкурси. Спершу була вікторина німецькою мовою про Німеччину та лексичні особливості німецької мови. Далі було складніше завдання: представники трьох команд повинні були за дві хвилини придумати усну розповідь німецькою мовою про свою улюблену вчительку. Всі школярі виступали дуже гарно, але все ж таки були визначені й переможці. Перше місце посіла Марія Михайлик, друге – Олександр Коломієць, третє – Олександр Шаня. Всі учасники отримали призи. На завершення було запропоновано невеличкий сюрприз – «солодкий стіл», за яким наші гості мали змогу поділитися своїми враженнями.

Анастасія Казімір,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету,
кореспондент кафедри іноземної філології і перекладу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook