Практична підготовка магістрів економічного факультету спеціальності 051 «Економіка» магістерської програми «Економка аграрних формувань»

November 29, 2017

  З метою покращення практичної складової підготовки студентів 28 листопада 2017 року викладачами кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка, в рамках вивчення навчальної дисципліни «Економіка спеціалізованих підприємств» магістрами спеціальності 051 «Економіка» магістерської програми «Економка аграрних формувань» було проведене виїздне практичне заняття на провідному підприємстві України з виробництва цільномолочної продукції ПАТ «Вімм-Білль-Данн Україна», яке входить до складу корпорації «PepsiCo Україна», і випускає молочну продукції торгових марок «Слов'яночка», «Чудо» і «Агуша».

Про історію створення компанії, її розвиток та структуру розповів керівник департаменту закупівель, випускник економічного факультету 1992 року, Козенко Владислав. Він зазначив, що компанія займає лідируючі позиції на ринку молочної продукції в Україні, переробляючи 300 тон молока за добу, та приорітетом розвитку компанії є якість і безпека продукції.

 

Начальник відділу закупівлі молока Овчинніков Тимур в презентаційній формі ознайомив студентів з технологією виробництва та закупівлі молочної сировини, порядком її приймання і перевірки на якість. Він відмітив, що компанія при закупівлі молочної сировини, надає перевагу великим товаровиробникам, сертифікованим за міжнародними стандартами якості.

Студенти побували у сучасному цеху з виробництва дитячого молочного харчування «Агуша». Начальник цього цеху, Давиденко Н.І. детально розповіла про технологію та особливості виробництва дитячих молочних продуктів. Вона зробила акцент на підвищених вимогах до якості сировини для виробництва дитячого харчування.

 

 

Учасники виїзного практичного заняття мали змогу переконатися у високій якості продукції компанії під час її дегустації.

 

Магістри висловили зацікавленість у подальшому набуті практичних знань та знайомстві з діяльністю та розвитком компанії.

Завідувач кафедри економіки підприємства
ім. проф. І.Н.Романенка
Рогач С.М.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook