Викладачі та магістри кафедри земельного кадастру - учасники міжнародного заходу з дораднцитва

November 28, 2017

       28 листопада 2017 року магістри 1 року навчання 1 групи напрямку "Оцінка землі та нерухомого майна" Задорожня Наталія, Зінченко Аліна та Мишко Поліна спільно з доценами кафедри земельного кадастру факультету землевпорядкування НУБіП України Мединською Наталією Василівною, Паламарчук Ларисою Василівною та Бавровською Наталією Михайлівною відвідали Міжнародну конференцію "Дорадництво як інструмент сільського розвитку: досвід Латвії для України" на базі Київського кооперативного коледжу бізнесу і права.

         На конференції виступили: Мартіньш Цімерманіс, Голова правління Латвійського Центру сільських консультацій і освіти, Памела Тремонт, Assistance Coordinator. U.S. Embassy/Посольство США в Україні, Юріс Пойканс - Надзвичайний і Повноважний Посол Латвії в Україні, Лієне Янсонє - Міністерство Землеробства Латвії, директор Департаменту сільського розвитку, а також інші експерти з Латвії та України.
В процесі обговорення були запропоновані шляхи розвитку сільського господарства України за допомогою дорадництва. Досвід Латвії представлено гарним прикладом для України.
  Мишко Поліна, магістр 1 року навчання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook