Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Фінансово-кредитний механізм активізації інвестиційного процесу»

10 November 2017, 15:44

    10 листопада 2017 року на базі ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана» за ініціативи кафедри інвестиційної діяльності відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція  «Фінансово-кредитний механізм активізації інвестиційного процесу».

     Науковцями, представниками бізнесу, державними діячами та експертами в сфері інвестицій на конференції було обговорено питання активізації інвестиційної діяльності в умовах євроінтеграції та трансформації державної фінансової політики в інвестиційній сфері на засадах концепції сталого розвитку, впливу макроекономічних дисбалансів на інвестиційний процес країни, роль ресурсного потенціалу банків та небанківських фінансових установ у забезпеченні інвестиційної діяльності суб’єктів господарювання, особливості формування інституційної інфраструктури як передумови розвитку малого та середнього бізнесу, необхідність впровадження інноваційних форм та інструментів фінансового забезпечення інвестиційного процесу.

У роботі конференції взяла участь завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Шинкарук.

     Також в рамках конференції завідувачем кафедри інвестиційної діяльності ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана», доктором економічних наук, професором Тетяною Майоровою презентовано оновлений  підручник «Проектне фінансування». Видання підготовлене спільно із зарубіжними партнерами – Центральноєвропейською Академією Навчань та Сертифікації (CEASC) і компанією Consulting Group 2027 (м. Лодзь, Польща).

Ірина Барановська

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook