Попереджений – озброєний! Нові тренди в галузі енергетики та екології підприємства

November 9, 2017
Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект,15, м. Київ

7-9 листопада 2017 року проходить виставка «Енергетика в промисловості», що проводиться в рамках Міжнародного форуму «Паливно енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», яку відвідали співробітники кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції к.т.н., доцент Наталія Мєдвєдєва та аспірант Тетяна Розбицька.

 

Сьогодні, енергетичний фактор є визначальним у розвитку економічної ситуації в Україні. Дефіцит паливно‑енергетичних ресурсів в країні стимулює керівників, відповідальних за прийняття рішень на національному, регіональному та місцевому рівнях, до негайного проведення ефективних галузевих реформ, впровадження енергоефективних технологій та широкомасштабних програм з енергозбереження на підприємствах усіх секторів економіки.

У нових економічних умовах, XV Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2017» покликана стати центральним об'єднуючим галузевим заходом для демонстрації досягнень у сфері виробництва енергозберігаючого обладнання та інноваційних технологій, а також головною консолідуючою подією для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприємців.

 

Відвідувачі виставки Наталя Мєдвєдєва та Тетяна Розбицька мали унікальну нагоду взяти участь в обговоренні сьогодення і майбутнього вітчизняної енергетики, зустрітися з представниками галузевої інтелектуальної та інженерної еліти.

Фахівці кафедри ознайомилися з прогресивним досвідом ефективного управління енергетичним господарством та застосування енергозберігаючих технологій, запровадження методів і засобів зниження енергетичних витрат на виробництві, підвищення ресурсу та ефективності роботи енергетичного та електротехнічного обладнання, та іншими інноваційними рішеннями.

Одночасно з виставкою «Енергетика в промисловості - 2017» у Міжнародному виставковому центрі відбулась IV Спеціалізована виставка «Екологія підприємства - 2017», яка є сучасним майданчиком для вирішення екологічних проблем сьогодення. Завданнями виставки є популяризація ведення «зеленого» бізнесу підприємствами країни, а також підвищення рівня обізнаності громадян в сфері екологічної безпеки.

В рамках виставки «Екологія підприємства» на території МВЦ розташувалась «Спецекспозиція електротранспорту».

Слід зазначити, що цього року підприємства країни виявляють високу зацікавленість у впровадженні «зелених технологій» на власному виробництві, модернізації застарілого обладнання та мінімізацію його впливу на навколишнє природне середовище.

 

 

 

 

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook