Профорієнтаційна робота в Хотівському навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія"

October 27, 2017

    Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Балановська Тетяна Іванівна і доцент Троян Аліна Василівна провели профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України в Хотівському навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія".

На початку зустрічі школярам був продемонстрований фільм про НУБіП України, що дало можливість майбутнім абітурієнтам на власні очі побачити територію університету, цікаве життя університету, а також звернення ректора НУБіП України Ніколаєнка Станіслава Миколайовича.

Старшокласники були проінформовані про наявність у НУБіП України підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань, які надають можливість їх випускникам отримати додаткові бали під час вступу до університету на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності та отримати знижку в оплаті на контрактній формі навчання.

Потенційним абітурієнтам була висвітлена діяльність Національного університету біоресурсів і природокористування України, представлені переваги навчання та перелік спеціальностей. Школярів зацікавила інформація щодо можливості навчатися за державним замовленням та проходження виробничої практики за кордоном.

В кінці зустрічі викладачі запросили шклярів під час осінніх канікул відвідати університет і особисто відчути атмосферу студентського життя.

 

 За сприяння в організації зустрічі з проведення профорієнтаційної роботи висловлюється подяка директору Хотівського навчально-виховнго комплекса "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія" Наталії Василівні Неруш.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook