Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту взяла участь у семінарі у рамках підвищення кваліфікації державних службовців у 2017 році

29 September 2017, 16:43

     29 вересня 2017 року у Київському міському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся тематичний короткостроковий семінар на тему «Розвиток промисловості як основний фактор економічної та оборонної безпеки держави» у рамках підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування у 2017 році.

     З доповіддю «Оборонна промисловість України: сучасний стан та перспективи розвитку» у семінарі взяла участь доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України Ірина Барановська. Слухачам було представлено короткий історичний огляд формування вітчизняного оборонно-промислового комплексу, окреслено основні проблеми сучасного етапу його функціонування та напрями розвитку на перспективу. Після цікавої дискусії, доповідач відповіла на питання слухачів та побажала плідної праці на державницькій ниві.

     Навчальні заходи, слухачами яких є представники структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, районних в м.Києві, державних адміністрацій, промислових та комунальних підприємств, установ та організацій, проводяться щорічно спільно з Департаментом промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації.

Ірина Барановська


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook