ПЛАНИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОБОТИ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

13 September 2017, 16:53

  Не секрет, що для ефективної підготовки високоосвічених фахівців студентам необхідно створити комфортні умови як для навчання, так і для проживання у студентських гуртожитках. Тож не випадково, що вже у перший навчальний тиждень вересня у гуртожитку № 11 відбулося розширене засідання студентської ради факультету тваринництва та водних біоресурсів. На зібранні був присутній декан факультету Вадим Кондратюк, його заступники Руслан Кононенко та Сергій Грищенко, завідувач гуртожитку Валентина Журенко, члени студради та старости усіх блоків.

 Розпочинаючи засідання голова студентської ради гуртожитку Олександр Дєманов розповів, які ремонтні роботи були проведені за літній період у гуртожитку та які є ще поточні нагальні питання. Зроблено дійсно не мало, підтримав декан факультет Вадим Кондратюк. Дійсно силами студентських будівельних загонів за сприяння адміністрації університету відремонтовано весь дев’ятий поверх гуртожитку та замінено усі двері, проведено заміну електроприладів на поверхах і здійснено поточні ремонти на усіх без виключення блоках. Через декілька днів блоки прикрасять коврові доріжки, тюлі, картини, годинники та декоративні квіти. Тобто, зроблено усе можливе для комфортного проживання наших студентів, адже з кожним роком кількість бажаючих навчатися на факультеті та проживати у гуртожитку зростає. І це ставить ще вищу планку як до нас самих, так і до соціально-побутових умов для проживання у гуртожитках студентського містечка, зазначив декан.

 

 Потому було акцентовано увагу на Правилах внутрішнього проживання студентів у гуртожитку, економному використанню енерго- та теплоресурсів, підтриманню чистоти в студентських оселях. Обговорили також критерії поселення студентів у гуртожиток на наступний навчальний рік, можливі заохочувальні та штрафні санкції.

  Підводячи підсумки декан Вадим Кондратюк зазначив, що у гуртожитку мають жити студенти факультету, які будуть не тільки дбайливо ставитись до того, що тут є і що їм дає університет, а й примножувати це, адже саме соціальні умови проживання кожного є певним індикатором розвитку та самосвідомості нашого суспільства.

Олександр Дєманов,

голова студентської ради гуртожитку

факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook