Увага! Завершується подача заявок на навчання в Греції!

September 5, 2017

 Шановні студенти!

Грецький Фонд державних стипендій (Ι.Κ.Υ.) оголосив 24-у Програму надання стипендій для вивчення грецької мови та культури в Греції у 2017-2018 академічному році. Програма передбачає надання 50 стипендій іноземним громадянам, що мають повну вищу освіту, здобуту в університетах поза межами Греції, для проходження циклу занять і семінарів у Греції упродовж восьми місяців (початок навчання – жовтень 2017 рокузавершення навчання – травень 2018 року).

 

Кандидати на отримання стипендії повинні:

·         до 6 вересня 2017 р. подати повний пакет документів у паперовому та електронному вигляді до Посольства Греції в Києві, Генерального консульства Греції в Маріуполі або Генерального консульства Греції в Одесі (залежно від місця проживання);

·         після остаточної перевірки пакету документів особисто надіслати оригінали на поштову адресу Фонду: 41, Ethnikis Antistaseos Ave, PoBox 14234, Nea Ionia, Athens, Greece (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, Τ.Κ. 14234 Ν. Ιωνία, Αθήνα, Ελλάδα).

·         Кінцевий термін подання документів у паперовому варіанті – 11 вересня 2017 р. (на поштовому штемпелі дата відправлення повинна бути до 11.09.2017 р.). Про результати відбору буде повідомлено на сайті Фонду www.iky.gr.

Текст оголошення (Call for Applicants. Scholarships Offered to Non-Greek Nationals to Attend Courses and Seminars in Greece in the Modern Greek Language and Culture), який містить детальну інформацію щодо умов проведення програми та вимог до кандидатів, а також бланк анкети-заяви (Application for a Scholarship. Study of the Greek Language and Culture in Greece) розміщені на сайті Фонду. Більш детальну інформацію про умови проведення програми та вимоги до кандидатів, а також бланк анкети-заяви ви можете знайти на сайті Фонду за посиланням:

·          грецькою мовою

·          англійською мовою

Посольство звертає увагу зацікавлених осіб на те, що кандидати повинні подавати лише копії оригінальних документів, на яких проставлений апостиль, та всі офіційні переклади документів повинні бути нотаріально завірені.

Додаткову інформацію можна отримати в Посольстві Греції за телефонами (044) 254-54-71, (044) 254-54-72, (044) 254-54-73.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook