Магістрам спеціальності «Облік і оподаткування» вручили сертифікати комп’ютерної програми «M.E.Doc»

June 21, 2017
     Викладачі кафедри обліку та оподаткування з 12 по 16 червня спільно з розробниками учбового центру програмного забезпечення «M.E.Doc» провели навчальну практику з дисципліни «Комп’ютерні технології в обліку, аудиті та оподаткуванні» для магістрів спеціальності «Облік і оподаткування».
     Комп’ютерна програма «М.Е.Doc» – це сучасний програмний продукт з сертифікатами електронного цифрового підпису АЦСК «Україна» для суб’єктів господарювання. При роботі з нею документи надійно захищені від несанкціонованого втручання, обмін їх відбувається у зашифрованому вигляді, а ключі є унікальним набором символів та гарантом підписання електронного документа власником електронного ключа. Ця програма визнана експертизою Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації.
     На навчальній практиці студенти навчилися установлювати та налаштовувати програмне забезпечення «M.E.Doc», отримувати електронний цифровий підпис, створювати картки суб’єкта господарювання, обмінюватися первинними документами з контрагентами, формувати та подавати різні види звітності. На завершальному етапі практиканти підготували звіти та обґрунтували переваги електронного документообігу над паперовим.
     Викладачі та фахівці учбового центру відзначили високий рівень підготовки магістрів, які успішно пройшли тестування, отримали сертифікати про проходження курсу навчання з використанням комп’ютерної програми «M.E.Doc» та приємний бонус – 50% знижку на придбання будь-якого програмного модуля або веб-сервісу «СОТА» з правом його застосування для майбутнього підприємства-роботодавця.
Оксана Ганяйло,

доцент кафедри обліку та оподаткування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook