Засідання кафедри романо-германських мов та перекладу

January 30, 2017

 30.01.2017 року було проведено чергове засідання кафедри романо-германських мов та перекладу. Завідувач кафедри Малихін О. В. привітав присутніх з початком нового навчального року та побажав усім плідної праці. В першій частині засідання увагу було зосереджено на підсумках підрахунку рейтингу. У кафедри романо-германських мов та перекладу він склав 1.68, що є доволі високим показником серед кафедр університету.

На засіданні кафедри було обговорено також яким чином кожному окремому викладачу поліпшити свій показник в рейтингу. Наразі актуальними є публікації в Web of Science та Scopus.
Наступним актуальним питанням стала студентська наукова конференція «Світ мов. Мови світу», що організовується кафедрою романо-германських мов та перекладу 21-22 березня. Завідувач кафедри закликав усіх присутніх докласти максимум зусиль для успішного її проведення, запросити якомога більше іноземних науковців та представників інших університетів Києва та України.
Наступний блок питань стосувався наповнення веб-сторінки кафедри романо-германських мов та перекладу на офіційному сайті НУБіП України. Завідувачем кафедри було наголошено, що в сучасному інформаційному світі дана проблема є актуальною, від наповнення веб-сторінки залежить обличчя кафедри, отже відповідальним особам була дана низка доручень щодо її удосконалення.
 
 
На засіданні розглядалися й інші питання життєдіяльності кафедри, а саме: профорієнтаційна робота, створення електронних навчальних курсів, відкриті заняття НПП, ліцензування нових спеціальностей.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook