Продовжуємо профорієнтацію серед майбутніх абітурієнтів

January 30, 2017

В Україні 25 січня, у Тетянин день відзначають неофіційний День студентів - — свято тих, хто відчуває невтомну спрагу знань і пошуку: молодих, енергійних, креативних, сповнених свіжих ідей і надій. Саме в такий день доц.кафедри обліку та оподаткування Дерев’янко Світлана Іванівна завітала до випускників середньої загальноосвітньої школи №36 ім.С.П.Корольова Голосіївського району м.Києва.

Під час зустрічі учні отримали детальну інформацію про НУБіП України, умови та вартість навчання, зокрема на економічному факультеті за спеціальністю «Облік і оподаткування», міжнародні програми обміну між НУБіП України та університетами-партнерами, перспективи працевлаштування тощо.


Вони ознайомлені з правилами вступу до НУБіП України. Зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про економічні спеціальності в НУБіП України. Неабиякий інтерес школярів викликала інформація про культурно-масову роботою та побутові умови студентів університету.


Усіх учнів було запрошено відвідати університет, зокрема взяти участь у найближчому Дні відкритих дверей. Навчання – це важка щоденна робота. Вона до снаги лише тим, хто наполегливо працює і ставиться до цього серйозно та відповідально. Хай навчання в нашій alma mater стане першою та надійною сходинкою у щасливе та гідне майбутнє!

 

Л.В.Мельянкова, доц. кафедри обліку та оподаткування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook