На факультеті землевпорядкування триває захист магістерських робіт

December 15, 2016

Цього тижня на розгляд екзаменаційної комісії представлять свої магістерські роботи понад 50 випускників спеціальності «Землеустрій та кадастр». 
Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин. До складу комісії увійшли декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та завідувачі кафедр Іван Ковальчук та Ольга Дорош.


Цього року представлені теми робіт структурно поділені за фундаментальним, інноваційним і неординарним характером.
Перша магістерська робота, представлена Миколою  Семенчуком, була саме неординарного характеру на тему «Науково-методичне забезпечення рекультивації земель Донбасу, пошкоджених бойовими діями» (наукові керівники: Доц. Євсюков Т.О. та доц. Жук О.П.). Як вже раніше повідомлялося  на сайті НУБіП України, Миколу було мобілізовано в першу хвилю, тому юнак і обрав об’єктом дослідження саме цю територію.


Ще один магістрант, Олександр Петрович протягом 3 років займався оновленням планово-картографічних матеріалів базового закладу НУБіП України. Величезна і необхідна робота, яку ніхто не проводив ще з 1980 року. 
Не менш актуальними і цікавими були і інші роботи, тому комісією було рекомендовано значну їх кількість для запровадження у виробництво, а кращим випускникам – продовжити дослідження у магістратурі.
Тематики досліджень магістрів торкнулися також питань удосконалення нормативної грошової оцінки та за її межами, оновлення містобудівної документації, упорядкування угідь агроформувань, дистанційного зондування земель різного цільового призначення, ведення інвентаризації земель та інше.


На захисті магістерських робіт були присутні представники провідних установ землевпорядної галузі, зокрема Головного управління Держгеокадастру в м. Києві та Управління Держгеокадастру в Київській області, які запросили вже 15 випускників подати свої кандидатури до участі у конкурсі на заміщення вакантних посад. Надали схвальний відгук про  рівень представлених магістерських робіт.


Заступник декана факультету землевпорядкування Наталія Мединська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook