Вибори декана факультету відбулися!

June 15, 2016

    15 червня 2016 р. відбулась конференція трудового колективу факультету інформаційних технологій. На порядку денному – обрання за конкурсом на посаду декана.

      Свою програму розвитку факультету на найближчі роки і перспективу озвучила єдина кандидатка на посаду декана – доктор педагогічних наук, доцент Олена Григорівна Глазунова.

      Олена Глазунова зосередила увагу на планах розвитку факультету та проектах подальшої діяльності факультету. Зокрема, зазначила, що необхідно якісно підвищити кадрову складову факультету, забезпечивши професійне зростання викладачів та підготовку власних кадрів з числа аспірантів та випускників магістратури. У свою програму О. Глазунова включила питання підвищення рівня і кількості підготовки наукових тематик та ініціативних тем.

     В обговоренні кандидатури участь взяли завідувачі кафедр Андрій Скрипник, Белла Голуб, Михайло Швиденко, Олександр Попов та Михайло Васюхін. Також виступила на підтримку кандидатури декана голова студентської організації факультету Ольга Голячук.

 

  

 

 

    За результатами таємного голосування 45 делегатів одноголосно підтримали кандидатуру Олени Глазунової і рекомендували її вченій раді університету на посаду декана факультету інформаційних технологій. А присутній на конференції начальник відділу кадрів Микола Михайліченко зазначив, що вибори проводилися відповідно до чинного законодавства та в установленому порядку.

 

Головуюча конференції трудового колективу,

Таісія Саяпіна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook