Гуманітарно-педагогічний зустрічає випускників

May 29, 2016

27 травня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася святкова зустріч випускників факультету різних спеціальностей. Декан гуманітарно-педагогічного факультету – професор Шинкарук Василь Дмитрович привітав усіх присутніх – випускників, викладачів, студентів та гостей зі святом та 118 річницею НУБіП України. Декан зазначив, що на сьогодні гуманітарно-педагогічний факультет невпинно працює над збереженням іміджу університету та високого рейтингового місця в таблиці університетів Європи. Життя факультету завжди насичене бурхливими подіями. Студенти та викладачі спільно, однією сім’єю піклуються, переживають, вболівають за свій рідний факультет.

На сьогодні гуманітарно-педагогічний факультет готує бакалаврів та магістрів спеціальностей «Соціальна педагогіка», «Філологія. Переклад», «Управління навчальним закладом», «Педагогіка вищої школи» та «Професійна освіта». Факультет гордиться своїми випускниками, їхніми досягненнями і здобутками. Серед присутніх випускників були знані науковці і керівники різних навчальних закладів.

  

Щербак Ольга Іванівна, академік НАПН України, доктор педагогічних наук, директор Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, голова Ради роботодавців гуманітарно-педагогічного факультету поділилася з присутніми спогадами про роки свого навчання в Університеті, побажала і факультетові, й університетові процвітання, гарних студентрів, наукових здобутків.

Було приємно почути слова вдячності від випускників факультету, які з теплотою згадували свої роки навчання у НУБіП України.

Випускників та гостей гуманітарно-педагогічного факультету привітали студенти факультету концертними номерами та щирими побажаннями.

 

Після урочистостей випускників запросили на випускові кафедри, де вони змогли продовжити спілкування зі своїми викладачами.

Любов Козуб,
Світлана Харченко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook