Хто знає історію, той дивиться у майбутнє

May 13, 2016

 З метою мотивування у студентів зацікавленості до минулого НУБіП України, формування відчуття причетності до славетної спільноти вихованців університету та на виконання наказу ректора від 28.03. 2016 року № 312 «Про підготовку та проведення «Дня НУБіП України 2016» в рамках тижня історії університету 11 травня 2016 року відбулася творча зустріч зі студентським колективом юридичного факультету.

 Далі до слова було запрошено доцента кафедри теорії та історії держави і права Людмилу Протосавіцьку та доцента кафедри історії і політології Наталію Кравченко, які провели для студентів юридичного факультету лекції з історії університету та історії юридичного факультету. 

 На лекції були присутні студенти 1-4 х курсів юридичного факультету.
Студентам було показано дві презентації. Так, зокрема, Наталія Кравченко виступила з презентацією про історію університету, та розповіла, як і коли виник наш університет, коли і ким будувалися корпуси, гуртожитки, навчальні лабораторії, музеї, дослідні станції університету. Названо видатних викладачів науковців, які ділилися своїм життєвим та професійним досвідом у стінах нашого вузу, та відомих випускників, якими пишається НУБіП.

Людмила Протосавіцька при висвітленні історії юридичного факультету, в своїй презентації звернула вагу студентів на час створення факультету, на те як встановлювалася кожна з 5 кафедр факультету, як змінювався викладацький склад тої чи іншої кафедри, які пріоритетні напрямки розвитку кожної.
Запитання, які час від часу лунали з аудиторії, свідчать про те, що студенти не байдужі до історії НУБіП України та юридичного факультету.
Ми віримо, що в недалекому майбутньому ми будемо пишатися ними, як відомими випускниками нашого факультету.

Юридичний факультет це один з наймолодших факультетів, проте йому за короткий час вдалося досягнути дуже високих показників і посісти чільне місце серед провідних факультетів НУБіП.

Доцент кафедри теорії та історії держави і права,
Людмила Протосавіцька

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook