Сумлінне виконання обов’язків студентів і кураторів у полі зору старостату

14 April 2016, 23:26

12 квітня 2016 р. відбулися позачергові збори кураторів і старост гуманітарно-педагогічного факультету, які традиційно розпочав декан Василь Шинкарук.

Декан закцентував увагу на дотриманні і виконанні правил внутрішнього розпорядку університету і гуртожитку. Зокрема, наголошено на необхідності відвідування навчальних занять, на недопустимості пропусків занять без поважних причин, на належній підготовці до літньої заліково-екзаменаційної сесії, а також на виконанні наказу ректора від 4.04 2016 р. № 358 «Про перенесення занять» з 4, 5, 6 травня (знаменник) на 9, 16, 23 квітня 2016 р.


Заступник декана Людмила Макодзей зосередила увагу кураторів на виконанні індивідуального плану роботи наставника академічної групи. Зокрема, адміністрація факультету заслухала звіти кураторів про проведену діяльність.

Заступник декана Світлана Харченко ознайомила студентів і кураторів з наказом ректора від 28.03.2016 р. «Про підготовку та проведення «Дня Університету». Зокрема, приділено основну увагу запланованим подіям і конкурсам та участь у них факультету. Також запропоновано відати виставку «Зустрічаємо Великдень».

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook