НАКАЗИ, ЯКІ ПРИНОСЯТЬ ЗАДОВОЛЕННЯ

January 25, 2016
м. Одеса, Україна

 

З метою поглиблення університетської співпраці , вивчення кращого досвіду організації освітнього процесу, змісту фахової і практичної підготовки студентів, міжнародної діяльності в умовах реалізації положень нового Закону України « Про вищу освіту» я - декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна  20-21 січня 2016 року була на стажуванні в Одеській академії харчових технологій та Одеському національному політехнічному університеті.

Одеська академія харчових технологій  сьогодні являє собою потужний науково-освітній центр з 12 факультетами  у складі п’яти науково-навчальних інститутів, коледж і три технікуми. ОАХТ об’єднує близько 15000 студентів, 2400 викладачів і співробітників, у тому числі близько 100 професорів і 400 доцентів. Стратегічна мета академії спрямована на підготовку інженерних і наукових кадрів усіх освітніх рівнів, зміцнення науково-педагогічного потенціалу, широке використання новітніх технологій у навчальному процесі, гуманізацію освіти та виховання молоді, інформатизацію науково-освітніх програм, розвиток наукової та міжнародної діяльності, зростання матеріально-технічної бази.

Одеський  національний  політехнічний університет  готує фахівців за 54 спеціальностями. , має 11 інститутів, 2 факультети, 64 кафедри. Золотий фонд університету це-100 докторів наук, професорів, 32 академіка і 5 член-кореспондентів міжнародних і республіканських академій, 450 кандидатів, доцентів. ОНПУ має бібліотеку, що розташовує книжковим фондом - 1500000 одиниць, має 5 читальних залів, де одночасно можуть працювати 500 чоловік; має спортивний комплекс, поліклініку, палац культури студентів, оздоровчо-спортивну базу «Чайка» на березі Чорного моря.

Приємно констатувати , що створення теплого й комфортного середовища  – не лише національна риса науковців, а й головний пріоритет вищої освіти, де заохочується гармонійний розвиток кожної особистості, підтримується реалізація внутрішнього потенціалу та стимулюється створення навчального середовища необхідного для досягнення академічних і професійних цілей.

 

Спільно з  директором  та науковцями відокремленого  підрозділу НУБіП України - «Науково-дослідний та проектний інститут стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції» намічені плани для послідуючої  співпраці та розширення сфери наукового спрямування за пріоритетними напрямами фундаментальних та прикладних досліджень.

 

 

З вдячністю,

декан факультету харчових технологій та управління

якістю продукції АПК  професор Баль-Прилипко Л.В.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook