Магістри в царині законотворення

November 25, 2015

   Цього понеділка магістри юридичного факультету НУБІП України спільно з куратором однієї з груп Єрмоленко Іриною Михайлівною відвідали місце, де 28 червня 1996 року о 9 год 18 хв після 24 годин безперервної роботи була прийнята і введена в дію Конституція України.
 Верховну Раду України бажано відвідати хоч раз кожному юристу, щоб на свої очі побачити, де саме пишуться і приймаються закони, де вирішуються питання державного значення.


  Екскурсію проводила працівниця Апарату Верховної Ради, яка провела нас в конференц зал, розповіла багато цікавих історичних фактів про цю величну будівлю. Ми побачили на власні очі художнє полотно " Державотворення", на якому відображено момент прийняття Акту проголошення незалежності України та зображені всі видатні особистості у сфері політики, мистецтва, культури, які вплинули та спонукали до незалежності нашої країни. Також ми пройшлися кулуарами Верховеої Ради і відвідали балкон сесійної зали народних депутатів, тому змогли побачити їхні персональні робочі місця, обладнані електронним пультом системи " Рада - 2" та побачили з середини славнозвісний купол законодавчого органу України. Шкода , що не змогли побачити та познайомитися з нинішніми народними депутатами , адже в нас до них є багато питань. Але загалом залишилися хороші враження і ми радимо кожному з вас відвідати це важливе для нашої держави місце!

Магістр 1-го року навчання

Ольга Кухар

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook