Удосконалення смакових і технологічних характеристик м'ясної продукції ВП НУБіП України «НДГ Великоснітинське ім. М.О. Музиченка»

October 29, 2015
НУБіП України, пгт. Велика Снітинка, Фастівський район, Київська область

    27 жовтня 2015 р. фахівці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в складі: в.о. зав. кафедри технології м’ясних, рибних і морепродуктів Савченка Олександра Аркадійовича, доцентів кафедри – Крижової Юлії Петрівни, Штонди Оксани Анатоліївни, провели майстер-клас в умовах виробництва: «Удосконалення смакових і технологічних характеристик варених ковбас та сосисок»



    Була проведена дегустація виготовленої готової продукції, яка показала ефективність і можливість виробництва в умовах даного цеху якісної продукції. Для цього необхідно: спільне бажання керівництва господарства і відповідальних за ефективність роботи цеху і виконання тих завдань, які першочергово поставлені керівництвом НУБіП України. 



    Фахівцями були визначені основні першочергові заходи, які необхідні для виробництва якісних м’ясних варених виробів: сосисок, сарделек, варених ковбас - для харчування студентства НУБіП України.

   Робота в даному напряму продовжується.

Декан факультету
д.т.н., Баль-Прилипко Л.В.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook