На факультеті харчових технологій і управління якістю продукції АПК відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук

June 1, 2015
м. Київ, НУХТ

«28» травня 2015 р. о 1400 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02

Національного університету харчових технологій

відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня

 

доктора технічних наук

СУХЕНКО ВЛАДИСЛАВА ЮРІЙОВИЧА

за темою:

НАУКОВО-ТЕХНІЧНІ ОСНОВИ М’ЯСОПОДРІБНЮВАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ АПК

 

Спеціальність 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Робота виконана

в Національному університеті біоресурсів і  природокористування України

Міністерства освіти і науки України.

Науковий консультант:

доктор технічних наук, професор,  член-кореспондент НААН України Хомічак Любомир Михайлович, Інститут продовольчих ресурсів НААН України, заступник директора з наукової роботи 

Офіційні опоненти:

доктор технічних наук, професор,  Богомолов Олексій Васильович, Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П Василенка, завідувач кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв

 доктор технічних наук, доцент, Севостьянов Іван Вячеславович, Вінницький національний технічний університет, професор кафедри металорізальних верстатів та обладнання автоматизованого виробництва

 доктор технічних наук, професор, Стадник Ігор Ярославович, Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, професор кафедри обладнання харчових технологій
 


Вчений секретар
спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02,
к.т.н., доц. Л.О. Кривопляс-Володіна

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook