Аспіранти механіко-технологічного факультету успішно пройшли атестацію

February 27, 2024
м. Київ НУБіП України

 

 

  Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 42 від 19 січні 2024 року та керуючись постановою Кабінету Міністрів України № 261 від 23 березня 2016 року «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)», Положенням про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у НУБіП України (зі змінами), Положенням про організацію освітнього процесу підготовки доктора філософії у НУБіП України на механіко-технологічному факультеті відбулася атестація аспірантів.

  27 лютого 2024 року в очному форматі відбулася атестація аспірантів механіко-технологічного факультету освітньо-наукової програми «Галузеве машинобудування».

   Комісія: голова - д.т.н., проф. Вячеслав БРАТІШКО, секретар - к.т.н., доц. Людмила ТІТОВА, д.т.н., проф. Олексій СТЕПАНОВ, д.т.н., проф. Василь ХМЕЛЬОВСЬКИЙ, д.т.н., проф. Іван РОГОВСЬКИЙ.

  Здобувачі третього освітньо-наукового (доктора філософії) рівня вищої освіти презентували звітній матеріал про виконання індивідуального плану освітньої складової та наукової роботи за відповідні терміни підготовки в аспірантурі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Кожен із здобувачів доповідав про виконану роботу. Здобувачі розкрили власні здобутки та досягнення щодо участі в конференціях, опубліковані статей у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах Scopus, а також представили плани на перспективу. Наступні аспіранти надали обгрунтовані відповіді на поставлені членами комісії питання:

- Уманський Михайло Олексійович;

 

- Грицюк Вадим Васильович;

 

- Пінчук Роман Вікторович;

 

- Загурський Андрій Олегович;

 

- Шатров Руслан Русланович;

 

- Швидун Олександр Васильович;

 

- Коберник Максим Володимирович;

 

- Деркач Ігор Олексійович;

 

- Валієв Тімур Одилович;

 

- Осадчий Ігор Олександрович;

 

- Сакунов Дмитро Іванович;

 

- Карлаш Олександр Петрович;

 

- Симан Іван Володимирович;

 

- Корх Владислав Олександрович;

 

- Мирончук Дмитро Павлович;

 

- Саврак Михайло Богданович;

 

- Гаврилюк Володимир Володимирович;

 

- Смик Віталій Михайлович;

 

- Костюк Станіслав Юрійович;

  Декан механіко-технологічного факультету, голова комісії з атестації аспірантів Вячеслав БРАТІШКО, у підсумку, ознайомив аспірантів з останніми новинами стосовно термінів захисту здобувачів наукового ступеня доктора філософії, узагальнив основні завдання на ІІ семестр 2023/2024 навчального року. Окремо було загострено увагу на якісне і в повній мірі виконання завдань у відповідності з затвердженими індивідуальними планами підготовки аспірантів в НУБіП України.

  За результатами звітів, вивчення та обговорення представлених аспірантами матеріалів, комісія механіко-технологічного факультету з атестації аспірантів ухвалила відповідні рішення щодо стану виконання аспірантів індивідуальних планів та надали рекомендації щодо ефективності подальшого навчання в аспірантурі. Слід відмітити, що освітню складову навчального плану аспіранти механіко-технологічного факультету здають вчасно та в повному обсязі. В цілому, комісією було ухвалено рішення затвердити оприлюднені звіти аспірантів та рекомендувати їх до подальшого навчання в аспірантурі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Віримо в Збройні Сили України!

Слава Україні!


  
Іван РОГОВСЬКИЙ

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook