Дебют першокурсника: на факультеті інформаційних технологій стартував 1 тур загальноуніверситетського конкурсу

30 October 2023, 17:59

25 жовтня у нашому університеті було проведено довгоочікуваний та неймовірно захоплюючий захід під назвою «Дебют першокурсника». Цей захід зібрав разом студентів-першокурсників різних спеціальностей факультету інформаційних технологій, які ще нещодавно були абітурієнтами, а сьогодні - вже студенти. Такий конкурс дійсно має важливе значення, кожна команда мала підготувати виступ до 5 хв без обмежень у жанрі чи форматі, за допомогою якого представити команду та всю спеціальність. Такий конкурс надав можливість для різностороннього самовираження, розвитку та спілкування. Студенти показали жартівливі сценки про свої перші місяці навчання, музичні номери, відео-роботи. Серед виступів були авторські пісні. Справжнім відкриттям став голос Антона Касяненка, студента спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології». А відео-роботи студентів з їх креативом за результатами огляду взагалі заслуговують окремих відзнак.

Зображення, що містить одежа, особа, у приміщенні, жінка

Автоматично згенерований опис

На початку заходу до студенів звернулася декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, яка подякувала за проявлену ініціативу, активність, адже цей захід включав насправді не лише дебют академічних груп першокурсників, а й дебют ведучих, поповнення команди звукорежисера, та фото та відео-операторів.

Зображення, що містить особа, Обличчя людини, одежа, люди

Автоматично згенерований опис

Допомагали в суддівстві заступник декана Наталія Клименко, викладач кафедри культурології Владислава Чайка, голова сенату студентської організації факультету Іванна Дубова.

Серед команди підтримки також заступник декана Валентина Корольчук, координатор з виховної роботи зі студентами Інна Костенко, доцент кафедри комп'ютерних систем мереж та кібербезпеки Семен Волошин, асистент кафедри комп'ютерних наук Марина Лендєл та звичайно студентський актив факультету.

Зображення, що містить одежа, Обличчя людини, особа, жінка

Автоматично згенерований опис

Кожна команда вразила всіх своєю енергійністю та креативом, відбувалася фактично до завершення напружена боротьба. Серед іншого студенти також мали конкурс «Імпровізація». Ведучі під час заходу оголосили про тематику «Студент та викладач під час сесії», і за 5 хв кожна з команд мала підготувати сценку жартівливо-виховного характеру. Також на всіх учасників чекала наукова вікторина на знання факультету та університету, де кожен міг додати балів команді, за яку уболіває.

Зображення, що містить Обличчя людини, особа, одежа, окуляри

Автоматично згенерований опис

Для всіх учасників також звучали музичні привітання. Викладач кафедри культурології Владислава Чайка зі студентом 2 курсу спеціальності 122 «Комп‘ютерні науки» Тарасом Безушком підготували ліричну пісню з живим супроводом під гітару «Мить», яка має таке символічне значення в сьогоденні – цінність кожної миті, час та терпіння.

Також для студентів виступала студентка 3 курсу спеціальності «Кібербезпека» Анастасія Ворчак.
У підсумку заходу за результатами всіх конкурсів суддями було визначено наступних призерів за спеціальностями:
1 місце - 122 «Комп‘ютерні науки»

Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, усмішка

Автоматично згенерований опис

2 місце - 126 «Інформаційні системи та технології»

Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, стіна

Автоматично згенерований опис

3 місце - 051 « Економіка» («Економічна кібернетика»)

Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, стіна

Автоматично згенерований опис

Вітаємо всіх учасників, Першокурсники показали, що факультет для них - це не лише місце для навчання, але й місце для теплих стосунків, дружби та незабутніх моментів. Цей захід - це не просто вступ до університетського життя, але і можливість знайти нових друзів, навчитися працювати в команді, та виявити свій потенціал. Але пам'ятаймо, що це лише початок цікавого і плідного університетського життя. 

Зображення, що містить Обличчя людини, одежа, особа, усмішка

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, стіна

Автоматично згенерований опис

Бажаємо всім першокурсникам безмежного натхнення та багато нових досягнень, успіху в 2 турі змагання!

 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи зі студентами
Іванна Дубова,
голова сенату студентської організації факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook