В зоні уваги профорієнтаційної роботи - учні шкіл Голосієва

March 13, 2015

Дбаючи про майбутніх студентів гуманітарно-педагогічного факультету, важливо не забувати про школярів Голосієва, які з дитинства знають про «Виставку», «Аграрний університет», «Золотий колос». Але, на жаль, багатьом з них невідомо про широкий перелік напрямів і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. З метою допомоги випускникам шкіл визначитися із майбутньою професією та навчальним закладом доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Тарасенко Р.О. провів низку зустрічей із учнями десятих та одинадцятих класів київської гімназії №179, з якою уже підписано договір про співпрацю.

 

 Школярі отримали інформацію про особливості професії соціального педагога, бази практичної підготовки, насиченість студентського життя, умови вступу. Усі учні були запрошені на День відкритих дверей, який відбудеться 28 березня.

 

Для більш детального ознайомлення з відомостями про гуманітарно-педагогічний факультет та контактною інформацією їм було презентовано буклети.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook