Члени наукового гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція» відвідали кафедру бджільництва НУБіП України

September 14, 2023
НУБіП України

 Члени наукового гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція» студенти 1-го курсу ОП «Міжнародна економіка», разом з керівником гуртка асистентом кафедри глобальної економіки Павленко Мариною та  у супроводі куратора доцента кафедри глобальної економіки Перегуди Юлії та НПП кафедри глобальної економіки доцента Тімченко Ольги відвідали кафедру бджільництва НУБіП України. Студентів першокурсників привітав завідувач кафедри бджільництва доктор с.-г. наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України Повозніков Микола Гаврилович.

За допомогою різних інноваційних методів навчання, використовуючи українську поезію, історію та різноманітні наукові підходи, продемонструвавши найвищий, витончений рівень педагогічної майстерності надав унікальну інформацію про сучасні методи розвитку бджільництва. Також гуртківці дізнались про утримання коней та важливість бджільництва у системі сільського господарства. 

Описание: C:\Users\Ivan\Downloads\IMG_9013 (1).jpgОписание: C:\Users\Ivan\Downloads\IMG_9017.jpg

Лектор Повозніков М. Г. розповідав, що бджільництво - це надзвичайно цікава справа. Наша екскурсія розпочалася з історії створення кафедри бджільництва. Також було наголошено на тому, що ширше і глибше пізнати бджолиний світ студенти можуть на заняттях по спеціальностях. Вони отримують знання з анатомії та фізіології медоносної бджоли, вивчають годівлю, гігієну та механізацію в бджільництві, освоюють технологію виробництва продуктів бджільництва. Однак справжні фахівці з бджільництва і технологи з одержання таких цінних продуктів виходять з групи спеціалізації.

Описание: C:\Users\User\Desktop\Сайт кафедри\IMG_20230913_120221.jpg

Студенти відвідали навчально-лабораторні корпуси кафедри, голосіївську навчально-дослідну пасіку, колекційні ділянки медоносних рослин та навчальні лабораторії кафедри.

В кінці майстер класу визначили переможця – найактивнішого студента, який надав найбільшу кількість правильних відповідей під час екскурсії. У якості нагороди першокурсник отримав приз від завідувача – баночку меду. Виграв приз студент Михайло Жадан.

Описание: C:\Users\User\Desktop\Сайт кафедри\IMG_20230913_113454.jpg

Загалом гуртківці одержали багато нових знань, позитивних емоцій та незабутніх вражень від спілкування з тваринами.

 

Керівник гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція»,
асистент кафедри глобальної економіки
Павленко Марина
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook