Вирішуємо колегіально: відбулася конференція гуманітарно-педагогічного факультету

14 February 2015, 17:03

     12 лютого 2015 року відбулася конференція трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету, що на ній були присутні, окрім науково-педагогічних працівників, і виборні представники з числа студентів.

               Розпочав конференцію трудового колективу декан гуманітарно-педагогічного факультету проф. Шинкарук В. Д. з приємного – привітання старшого викладача кафедри англійської філології Клименко Л. В. з днем народження та надав слово Голові первинної профспілкової організації гуманітарно-педагогічного факультету доц. Грабовському О. В.
       Під головуванням доц. Грабовського О. В., представника профкому,  на конференції трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету обрали новий склад первинної профспілкової організації факультету, а також новий склад вченої ради.
         У своєму виступі декан поінформував присутніх про зміни, що відбулися в структурі Університету. Він наголосив, що оновлена структура й Університету, і факультету потребує змін і в колегіальних органах факультету, і в профспілкових.
      Проф. Шинкарук В. Д. повідомив, що 10 лютого 2015 року відбулася конференція студентського колективу факультету. На цій конференції обрано представників від нашого студентства до складу вченої ради факультету.
      Наступним важливим питанням, що розглядалося на зборах, було визначення пріоритетних напрямів розвитку гуманітарно-педагогічного факультету. Пріоритети розвитку факультету на 2015 рік, що їх окреслив декан проф. Шинкарук В.Д. викликали зацікавлення. В їх обговоренні взяли участь проф. Сопівник Р. В., проф. Безпаленко А. М., проф. Кіраль С. С. та ін. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook