Дяченко Валерія: обирає спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в НУБіП України першим пріоритетом

June 15, 2023

– Добрий день, Валеріє, скоро вам доведеться зробити серйозний вибір щодо подальшого навчання. Ви вже вирішили, де б хотіли продовжити навчання?


– Добрий день. Під час воєнного стану я стала навчатися більш сконцентровано та продуктивно. Головну увагу акцентую на підготовці до складання НМТ, щоб вступити на навчання до НУБіП України.


– Як Ви обирали свою майбутню спеціальність? І чому саме НУБіП України?


– Зі спеціальністю я визначилася ще у дев’ятому класі. Це – престижна та затребувана на ринку праці спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Наступний крок – це був вибір університету та факультету. Про НУБіП України та гуманітарно-педагогічний факультет я дізналася від мами мого однокласника, яка працює там. З її розповідей НУБіП України є дуже перспективним, оскільки після його закінчення можна з легкістю знайти високооплачувану роботу. Особисто я неодноразово відвідувала Дні відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті, під час яких декан факультету Інна Савицька надала вичерпну інформацію щодо особливостей вступної кампанії-2023 в умовах воєнного стану. Окрім того, мої знайомі поділилися своїм досвідом навчання в НУБіП України за системою подвійних дипломів, розповіли про закордонні виробничі практики, навчання іноземними мовами, перспективи працевлаштування. Тому моє головне завдання – здобувати нові знання та вчитися застосовувати їх на практиці. Я впевнена, що по закінченню цього ЗВО я стану успішною та фінансово незалежною, оскільки НУБіП України відкриває шлях до здійснення моїх мрій.


– Чому обрали саме спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і чим вона Вас приваблює?


– По-перше, маючи потужні зв’язки у міжнародній сфері, НУБіП України в цілому та гуманітарно-педагогічний факультет зокрема, мають достатні ресурси, щоб відкрити двері своїм студентам в Європу, Північну та Південну Америку. По-друге, студенти вивчають декілька іноземних мов, що є ключовим аспектом для підготовки майбутніх дипломатів.

 

– Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?


– Я мрію працювати в Міністерстві закордонних справ України, брати активну участь у відбудові нашої держави та гідно представляти її на міжнародній арені.

 

– Валеріє, дякуємо Вам за інтерв’ю. Ви – дуже щира і змістовна співрозмовниця! Бажаємо Вам успішно скласти НМТ. Чекаємо Вас на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України! Все буде Україна!



Наталія Яременко,
В.о. завідувача кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook