Весняна зустріч студентів 2 курсу ОПП «Міжнародна економіка» з куратором

4 April 2023, 14:15
НУБіП України

    З понеділка 3 квітня, згідно графіку навчального процесу, до очного навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України приєднались студенти 2 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка».
       В перший же день очного навчання куратор групи, доцент кафедри глобальної економіки Олена Кірейцева, зустрілась зі студентами, щоб обговорити загальні організаційні питання, соціально-побутові проблеми та наукову діяльність здобувачів вищої освіти. Вона також звернула увагу на необхідність суворого дотримання вимог безпеки під час аудиторних занять.


     

    Зокрема, куратор зазначила, що у разі повітряної тривоги студенти повинні негайно перейти в укриття у супроводі викладача. Після скасування сигналу «Повітряна тривога» студенти повинні повернутися до аудиторії навчального корпусу університету та продовжити заняття за розкладом. Якщо перервана пара вже завершилася, всі матеріали, лекційний матеріал, презентації студенти зможуть отримати через Навчально-інформаційний портал НУБіП України або через інші джерела, які є доступними як для викладача так і для студентів.
     Студентам ще раз нагадали про необхідність виконувати вимоги інструкції з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році. Куратор уточнила фактичне місцезнаходження студентів, перелік тих, хто повернеться під час очного навчання у гуртожитки. З тими, хто проживатиме в даний період у гуртожитку, домовились додатково зустрітись у кампусі університету.

Ольга Косяк, доцент кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook