Хочеш бути успішним – обирай НУБіП!

March 11, 2023

У цьому переконані тисячі випускників Національного університету біоресурсів і природокористування України, які нині працюють у різних галузях народного господарства, є реалізованими  і самодостатніми людьми. Але у кожного з них був період, який настає у нинішніх випускників загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, коледжів, - період вибору професії, період роздумів про те, як обрати спеціальність, яка і до душі буде, і суспільству користь принесе. 

     І перед таким відповідальним вибором інформації багато не буває, адже для того, щоб зрозуміти, чи сподобається та чи інша діяльність, треба  дізнатися про неї все, уявити коло обов'язків, які потрібно буде виконувати і багато іншого,  тому старший викладач кафедри культурології Ольга Сауріна завітала з профорієнтаційним візитом у Вінницький фаховий коледж ім. М.Д. Леонтовича.

 

     Оскільки коледж гуманітарний, Ольга Іванівна запропонувала випускникам широку палітру спеціальностей, які можна здобути на гуманітарно-педагогічнному факультеті НУБіП України, розповіла про переваги нашого вишу серед інших, його позиції в українських і світових освітніх рейтингах, можливості творчої реалізації у ньому. Презентація факультету переросла у цікаву співбесіду про те, як оцінити власні здібності, інтереси, можливості, власний потенціал, щоб усвідомлено обрати майбутню професію і розробити стратегію кар’єрного зростання. Як досвідчений педагог, викладач дала поради, як зрозуміти, в якій сфері учні  себе можуть бачити і що там робитимуть, який шлях до цього може привести.

     «Якщо ви не хочете, щоб в майбутньому з ваших губ зривалася фраза: «не можу знайти себе ...» ,  зараз докладіть всіх зусиль для того, щоб визначити для себе відповідний рід занять і життєві орієнтири, а колектив викладачів нашого університету обов'язково вам у цьому допоможе, тож чекаємо на підготовчих курсах для вступу і пропонуємо випробувати себе на олімпіаді для вступників», - підсумувала Ольга Іванівна

 

Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook