Успіхи наших партнерів з SGGW працюють на підвищення якості освіти наших вищих навчальних закладів

December 3, 2014

    Міністерство науки та вищої освіти Польщі нагородило співробітників Варшавського університету наук про життя (SGGW) Анджея Хоховскі (почесного професора НУБіП України), Павла Обставскі, Даріуша Чекалскі і Кшиштофа Корпиша відзнакою за досягнення у навчальній сфері.
Нагорода була вручена за здійснення всеосяжного курсу навчання інноваційних технологій з поновлюваними джерелами енергії, що здійснюється на трьох рівнях освіти: бакалавр, магістр та аспірантура, у т.ч. навчання по системі подвійних дипломів за магістерською програмою "Енергетика і автоматика біосистем в АПК" з ННІ енергетики і автоматики НУБіП України. Відзначається також створення потужної матеріально-технічної бази лабораторії з поновлюваними джерелами енергії. Процеси отримання і споживання енергії повністю автоматизовані. Система дозволяє здійснювати дистанційний контроль і управління через мережу Інтернет.
    На сьогодні у Варшавському університеті наук про життя проходять навчання за системою подвійних дипломів два студенти ННІ енергетики і автоматики Ростислав Баценко і Святослав Горбачевський.


    Протягом останніх двох років ННІ енергетики і автоматики НУБіП України та Відділ інженерії продукції (SGGW) розробили спільну програму підготовки магістрів "Енергетика та автоматика біосистем в АПК", поєднавши нормативні частини навчальних планів спеціальностей "Відновлювана енергетика" - SGGW і "Електрифікація і автоматизація с.г." - НУБіП України. Навчання у Польщі триватиме два семестри і один у Києві. Завершиться процес захистом магістерських робіт і отриманням студентами 2-х дипломів - SGGW і НУБіП України.


Директор ННІ енергетики і автоматики                В. Козирський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook