Постерна конференція студентів магістратури спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

November 12, 2022

 На кафедрі міжнародних відносин та суспільних наук відбулася дебютна постерна конференція студентів магістратури спеціальності «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Не зважаючи на важкі умови військового стану, атаки агресора та енергетичні колапси, магістранти впевнено долають шлях до захисту випускових магістерських робіт. Результати свого наукового доробку презентували студенти як денної, так і заочної форми навчання. Захід пройшов відкрито, у змішаному форматі (оф-лайн та он-лайн), з використанням платформи Zoom.

     

Кожен автор магістерської роботи впевнено доводив актуальність свого дослідження та обґрунтовував значимість отриманих висновків. Якість доповідей, рівень наукової та професійної підготовки магістрів засвідчили завідувач кафедри Олександр Шевчук, наукові керівники та науково-педагогічні працівники випускової кафедри.

          

Доповіді студентів були присвячені безпековим питанням міжнародних відносин у різних регіонах світу, з урахуванням сучасних реалій на європейському просторі, в епіцентрі яких перебуває Україна; відносинам України та міжнародних інституціональних утворень; особлива увага приділялася аграрному секторі в контексті міжнародної співпраці; цікавість викликали теми інноваційного та неординарного характеру.

          

Формат конференції був побудований в комунікативній площині доповідача та бажаючих поставити запитання, що надавало їй дискусійного характеру із активною полемікою усіх учасників заходу.
Бажаємо майбутнім магістрам вдалого захисту магістерських робіт перед членами екзаменаційних комісій!

 

 Людмила Лановюк,

доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook