БЕСІДА-ДИСПУТ НА ТЕМУ: «ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ – ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ»

October 17, 2022

 

1Всесвітній день здорового харчування відзначається 16 жовтня у більш ніж 50 країнах світу. Його мета - залучення уваги громадськості, учнів та студентів до проблем харчування в сучасному суспільстві. Саме тому, викладачі циклової комісії природничих дисциплін Соколовська І.Я. і Олійник О.М. разом з студентами групи Ео-21М провели виховний захід присвячений цьому дню.

Сьогодні говорити про здорове харчування модно не тільки в жіночому середовищі, але і в чоловічому. Все більше наших сучасників відходять від колишніх, таких модних, ще зовсім недавно всіляких дієт і звертають увагу на здорове харчування. Адже здорове харчування — це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але і любов, і повага до себе, це прагнення до здорового та довгого життя.

Отже, «здорове харчування», це ні що інше, як збалансоване споживання білків, вуглеводів, жирів, вітамінів і мікроелементів з урахуванням добової фізіологічної потреби людини в харчових і біоактивних речовинах.

Щоденний вибір корисних продуктів харчування, бережливе ставлення до резервів власного організму, активний спосіб життя, допоможе нам покращити власне здоров’я та присвятити життя улюбленій справі.

Змінити раціон за один день неможливо: головне послідовно йти до мети – тоді здорове харчування стане для вас природним.

Швидко змінити звички харчування важко, але здоров’я вартує зусиль. Харчуймося правильно і будьмо здорові!

2

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook