Вчена рада ГПФ розглянула питання про профорієнтаційну роботу кафедри культурології

February 19, 2022

       18 лютого 2022 року відбулося онлайн-засідання Вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету. Голова вченої ради Інна Савицька розпочала роботу з порядку денного, в якому були представлені такі питання: про затвердження Тимчасового стандарту для третього рівня вищої освіти, ОНП і навчальних планів підготовки здобувачів ступеня PhD на 2022 рік вступу; про затвердження плану циклічного науково-методичного семінару «Розвиток педагогічної компетентності аспірантів НУБіП України»; про шляхи посилення рівня мотивації студентів гуманітарно-педагогічного факультету до навчальної діяльності в умовах змішаного навчання; про результати рейтингового оцінювання якості роботи НПП факультету у 2020/2021 н. р.; про проведення профорієнтаційної роботи на кафедрах культурології та міжнародних відносин і суспільних наук; про розгляд наукових і навчально-методичних видань тощо.

 
Серед усіх важливих питань наголос на профорієнтації  має неабияке значення, адже викладач є викладачем лише тоді, коли має кого навчати, кому передавати знання і досвід. Завідувач кафедри культурології розповіла про особливості форм і методів профорієнтаційної роботи кафедри, про відвідування закладів, учні яких є потенційними абітурієнтами ГПФ, ознайомила зі торінками кафедри у соцмережах, представила YouTube канал кафедри. 
 
 
Звісно, до такого виду діяльності долучаються усі викладачі та учасники творчих колективів, проте найактивнішими цьогоріч є доцент Ярина Пузиренко, старший викладач Наталія Тітенко, викладач Олена Невмержицька. Та курчат, як то кажуть… 
До осені у нас часу немає, будемо активно працювати і далі, щоб усі, хто зацікавився НУБіП, стали нашими студентами!
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook