Успішно завершена робота експертної групи з акредитації ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

21 жовтня 2021 року

 

 

   У період 18-20 жовтня 2021 р. в НУБІП України на економічному факультеті проведена робота експертної групи з акредитаційної експертизи за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (ID у ЄДЕБО 24001) за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
     Експерта група, призначена Наказом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 04.10.2021 р. №1761-Е, працювала у складі:
Валінкевич Наталія Василівна – д.е.н., професор кафедри економіки та підприємництва (Поліський національний університет) – керівник експертної групи;
Петренко Людмила Анатоліївна, д.е.н., доцент кафедри економіки підприємств (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана) – експерт;
Михайлова Кристина Валеріївна – (Харківький національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова) – експерт, здобувач вищої освіти.
 
     Робота експертної групи проходила у дистанційному режимі згідно затвердженої Програми з її чітким дотриманням.
     ЗВО надав усю документацію та додаткову інформацію, необхідну для проведення акредитаційної експертизи, які надійшли на запит від експертної групи. 
     Ректор університету Ніколаєнко Станіслав Миколайович та проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович прийняли участь у зустрічах з експертами у перший та другий день роботи експертної групи.
     На фінальній зустрічі експертна група відмітила високий рівень підготовки здобувачів ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», професіоналізм і організованість усіх структурних підрозділів університету та учасників освітнього процесу, матеріально-технічну базу НУБіП України, а також надала пропозиції щодо покращення даної ОП.
     Висловлюємо щиру вдячність експертній групі за проведену роботу та надані пропозиції і побажання.
 
Микола Ільчук,
завідувач кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності
Валентина Яворська,

гарант програми 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook