Графік проведення відкритих лекцій у осінньому семестрі 2021-2022 н. р.

19 жовтня 2021 року

 

№ п/п

Кафедра

Прізвище та ініціали лектора

Посада

Дисципліна,

з якої проводиться заняття

Напрям підготовки

(спеціальність),

 курс

Дата (число, місяць)

Пара

Місце проведення (корпус, аудиторія)

1

технології м'ясних, рибних та морепродуктів

Баль-Прилипко Л.В.

професор

Актуальні проблеми галузі

ОС "Магістр" спеціальність 181 "Харчові технології", 1 р.н.

28.10

5

к. 12, ауд. 315, блок Д

2

стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

Самойліченко О.В.

доцент

Аудит і акредитація

ОС "Магістр" спеціальність 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка", 1 р.н.

11.11

2

к. 12, ауд. 400, блок Д

3

процесів і обладнання переробки продукції АПК

Сарана В.В.

доцент

Технологічне обладнання рибопереробної галузі

ОС «Бакалаврр»,

спеціальність 181 «Харчові технології», 4 курс

 

26.10

4

Корпус 11,

102 ауд

 

Відповідальний

 від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК для здійснення контролю за якістю навчання

ННІ, факультет

Деканат, кафедра

ПІБ відповідальної особи

Посада

Контактний телефон

Харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів

Голембовська Наталія Володимирівна

доцент

096-206-62-76

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook