Графік проведення відкритих лекцій у осінньому семестрі 2021-2022 н. р.
№ п/п | Кафедра | Прізвище та ініціали лектора | Посада | Дисципліна, з якої проводиться заняття | Напрям підготовки (спеціальність), курс | Дата (число, місяць) | Пара | Місце проведення (корпус, аудиторія) |
1 | технології м'ясних, рибних та морепродуктів | Баль-Прилипко Л.В. | професор | Актуальні проблеми галузі | ОС "Магістр" спеціальність 181 "Харчові технології", 1 р.н. | 28.10 | 5 | к. 12, ауд. 315, блок Д |
2 | стандартизації та сертифікації с.-г. продукції | Самойліченко О.В. | доцент | Аудит і акредитація | ОС "Магістр" спеціальність 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка", 1 р.н. | 11.11 | 2 | к. 12, ауд. 400, блок Д |
3 | процесів і обладнання переробки продукції АПК | Сарана В.В. | доцент | Технологічне обладнання рибопереробної галузі | ОС «Бакалаврр», спеціальність 181 «Харчові технології», 4 курс
| 26.10 | 4 | Корпус 11, 102 ауд |
Відповідальний
від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК для здійснення контролю за якістю навчання
ННІ, факультет | Деканат, кафедра | ПІБ відповідальної особи | Посада | Контактний телефон |
Харчових технологій та управління якістю продукції АПК | Кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів | Голембовська Наталія Володимирівна | доцент | 096-206-62-76 |