АТЕСТАЦІЯ ЛАБОРАТОРІЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ

13 жовтня 2021, 20:29

 
12 жовтня 2021 року на факультеті конструювання та дизайну відбулась атестація навчальних та науково-дослідних лабораторій. Комісія з атестації лабораторій була представлена наступним складом: Бачинський Олег Вікторович, заступник начальника навчального відділу з практичного навчання студентів; Касаткін Дмитро Юрійович, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж; Зубок Тетяна Олександрівна, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві; Пасічник Андрій Григорович, провідний фахівець відділу пожежної безпеки; Федорець Василь Михайлович, заступник начальника експлуатаційно-технічного відділу.
Комісією принципово перевірялись стан матеріально-технічного забезпечення лабораторій, роботоздатність лабораторних стендів та можливість використання їх в навчальному процесі, готовність робочих місць для виконання лабораторних робіт, наявність робочих навчальних програм і методичних розробок з дисциплін, які проводяться в даних лабораторіях, використання сучасних комп’ютерних технологій і технічного забезпечення при виконанні лабораторних робіт, наявність журналів з охорони праці та підтвердження проведення даних інструктажів відповідно до вимог.
Завідувачі кафедр упродовж ознайомлення з матеріально-технічною базою розповіли про перспективи її покращення, так завідувач кафедри к.т.н., доцент Андрій Новицький, розповів про співпрацю з компанією ТОВ «WIX» та нещодавнє до дня факультету відкриття сучасної лабораторії, а також подякував керівництву університету за підтримку та оновлення трьох навчальних лабораторій в 5 корпусі. Завідувач кафедри будівництва к.т.н, доцент Євгеній Бакулін розповів про збагачення кафедри сучасними приладами та перспективами відкриття нової лабораторії «Архітектури», д.т.н., професор Костянтин Лопатько, який представляв лабораторію технології наноматеріалів, розповів про зростання напрямків співпраці з виробниками с.г. продукції, появи нових напрямків наукових досліджень та формуванні наукового проекту до фонду наукових досліджень. Завідувач кафедри конструювання машин і обладнання д.т.н., професор Вячеслав Ловейкін наголосив про використання наявного обладнання не лише в лабораторних цілях а й упродовж системній підготовки наукових кадрів, за рахунок чого і відбувається часткове його оновлення.
Всі лабораторії атестовано. Зауваження що мали місце упродовж атестації по лабораторіях взяті до відома та приймаються заходи для їх усунення.

 

Заступник декана
Олег Марус

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook