Вступні іспити до аспірантури успішно складено!

2 вересня 2021 року
Те що ми знаємо – обмежене, а те чого не знаємо нескінченне.
Лаплас Пьєр Сімон

 

    Підготовка докторів філософії PhD є однією з фундаментальних ланок побудови інтелектуального потенціалу економічно стабільної держави з прогресуючою економікою, що є основою спокійного і щасливого майбутнього не лише для нас, а й майбутніх поколінь.
     31 серпня згідно правил прийому на економічному факультеті відбулося проведення фахового іспиту зі вступу до аспірантури.
   
    Головою комісії призначено д.е.н., професора, академіка Національної академії аграрних наук, заслуженого діяча науки і техніки України, відмінника освіти і науки України Квашу С.М. Члени комісії: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Калюга Є.В., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., завідувач кафедри банківської справи та страхування, д.е.н., професор Худолій Л.М., завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор, відмінник освіти України Давиденко Н.М.

 

   Окрім фахового іспиту претенденти склали також іспит з філософії та іноземної мови. Безумовно, на кожному етапі наукової роботи при підготовці матеріалів крім саме досліджень здобувач формалізує і оприлюднює поточні та остаточні результати у вигляді наукових праць, статтей не лише у вітчизняних виданнях, а й зарубіжних, що диктує необхідність володіння мовою та актуальність філософських вчень та поглядів як основи способу мислення та підгрунття напрямку досліджень.

    Відповідно до результатів вступних випробувань наказом № 1472 «С» 15 вересня 2021 року відбулося зарахування до очної форми аспірантури за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Подик Софії Олексіївни.
    Щиро бажаємо Софії натхнення, успіхів і наполегливості у здобутті доктора філософії з фінансів, банківської справи та страхування!
 
Надія Давиденко,
завідувач кафедри фінансів
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook