Міжнародний круглий стіл «Актуальні проблеми попередження та гасіння лісових пожеж в умовах змін клімату»

28 вересня 2021 року
Київ, Міжнародний виставковий центр

28 вересня на в Міжнародному виставковому центрі відбувся міжнародний круглий стіл «Актуальні проблеми попередження та гасіння лісових пожеж в умовах змін клімату». На круглому столі було представлено доповідь Йоганна Георга Голдаммера, директора Глобального центру моніторингу пожеж (м. Фрайбург, Німеччина) на тему: "Принципи координованого управління пожежами у лісах, на сільськогосподарських землях та в природних ландшафтах навколо населених пунктів"Зібцев С.В., роф. кафедри лісівництва, завідувач лабораторії лісової пірології, НУБіП України виступив з дововіддю: "Сучасні підходи попередження та гасіння ландшафтних пожеж «нового типу".

Гонтарук М. П., начальник Відділу охорони і захисту лісів, Державне агентство лісових ресурсів України виступив із доповіддю "Діяльність Державного агентства лісових ресурсів України в напрямку удосконалення системи охорони лісів від пожеж"

Сошенський О.М., доцент кафедри лісівництва, науковий співробітник лабораторії лісової пірології, НУБіП України виступив з доповіддю: "Сучасні інформаційні інструменти та платформи для моніторингу виникнення та розвитку пожеж". Гуменюк В.В., доцент кафедри лісівництва, науковий співробітник лабораторії лісової пірології, НУБіП України виступив з доповіддю: "Перспективи професійної підготовки керівників пожеж та лісових пожежних в Україні. Екіпірування лісового пожежника та заходи особистої безпеки".

 Брайко В.Б., директор ДП «Остерський військовий лісгосп» представив досвід ДП «Остерський військовий лісгосп» у попередженні та гасінні лісових пожеж.


 

Представник Державної служби України з надзвичайних ситуацій України розповів про досвід гасіння пожеж у Чорнобильській зоні відчуження в квітні 2020 року.

 

О. Сошенський,
доц. кафедри лісівництва НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook