Факультет ветеринарної медицини: знайомимось зі студентами першого курсу на виховних годинах

10 вересня 2021 року
     Ось і відбулася урочиста лінійка з врученням студентських квитків першокурсникам факультету ветеринарної медицини. Багато роботи попереду, але настрій бойовий у всіх студентів, адже вони йдуть покроково до своєї мрії – отримання фаху лікаря ветеринарної медицини. Багато порад і теплих побажань було висловлено на адресу наших студентів та вкручено почесно документ, що засвідчує статус студента Університету.

     Ряд НПП кафедри стали кураторами студентів першого курсу і відразу включилися в актину роботу з ознайомлення студентів з рідним університетом, який стане для студентів на найближчі 5 років рідною домівкою. Зокрема, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька Тетяна Таран провела організаційну годину зі студентами 4 групи 1 курсу, на якій студенти уважно вивчили присягу студента та відвідали окрасу факультету ветеринарної медицини «Музей анатомії». Студенти отримали насолоду від побачених експонатів музею та були вражені їх різноманітністю.

     Не зважаючи на інтенсивність навчання, студенти 4 групи продовжили знайомство з цікавими і унікальними місцями нашого університету, зокрема, з ботанічним садом. Їх вразили сучасні статуї тварин, різноманітні ландшафти та унікальні рослини, представлені в колекції ботанічного саду. Таким чином, наступна виховна година стала і екскурсією, і прогулянкою, і знайомством з унікальним світом рослин, які представлені у ботанічному саду.

Тетяна Таран,
доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook