Новий 2021-2022 навчальний рік стартував! Енергетики і автоматники розпочали навчання у очному форматі

27 серпня 2021 року

    Уже вдруге поспіль в у мовах пандемії Національний університет біоресурсів і природокористування України розпочинає освітній процес нового навчального року раніше. За задумом ректора Станіслава Ніколаєнка надзвичайно важливо скористатись можливістю очного навчання, особливо для першокурсників.
     Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України теж розпочав навчання за адаптивним розкладом очного навчання зі студентами першого, другого курсів ОС «Бакалавр» та першого курсу ОС «Магістр».
     З дев’яти регіонів до наших лав влилися вступники на базі ПСЗО. Одинадцять коледжів «делегували» своїх кращих випускників для продовження навчання у нашому інституті на основі ОС «Молодший спеціаліст». Вперше відбувся набір на спеціальність 163 «Біомедична інженерія». Непоганий доробок цьогорічної вступної кампанії.
     Початку навчання передувало поселення в гуртожиток. Особливістю цього року стало значне збільшення кількості студентів-першокурсників (понад сімдесят), які виявили бажання проживати у гуртожитку.
    Першими враженнями від занять в аудиторіях поділились першокурсники Максим Сіренко, Сергій Ковальчук, Богдана Гераймович, Владислав Барановський, Владислав Бабій, Назарій Масловський і ін. Їх переконливе: «Ми не помилились, обравши НУБіП та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження!» додає наснаги і нам, викладачам.

    Представники дирекції ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження разом з наставниками груп впродовж першого дня навчання відвідали всі академічні групи, які приступили до очного навчання. Спілкування із студентами переконало, що період адаптації першокурсників до нових умов навчання триватиме недовго. Тільки б пандемія не завадила...


Заступники директора Лариса Нікіфорова,
координатор з організації студентського дозвілля Лілія Мартинюк

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook