Абітурієнти спеціальності «Соціальна робота» продовжують розповідати про себе…

2 серпня 2021 року
     Триває вступна кампанія-2021. Абітурієнти спеціальності «Соціальна робота» гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, дбайливо об’єднані кафедрою соціальної роботи та реабілітації у спільну групу, не тільки вчасно отримують інформацію з першоджерел за будь-яким своїм запитом, але й встигли детальніше познайомитись одне з одним, і навіть подружитись. Вони спільно емоційно переживають складний період очікування результатів вступу та рекомендацій у своїх електронних кабінетах, в чому їм, до речі, дуже допомагають викладачі кафедри, проявляючи максимум такту та психологічної підтримки. Тож кафедра продовжує знайомити з історіями цьогорічних абітурієнтів.
 
Боднар Катерина: «Привіт, мене звати Катя. Я з Нової Ушиці. Я щира, доброзичлива, чесна. Маю лідерські якості, адже в школі була старостою класу. Закінчила музичну школу, танцювала в танцювальній групі. Про університет я дізналася від родичів і вирішила спробувати. Сподіваюсь, все вийде. Обрала спеціальність «Соціальна робота», бо люблю спілкуватися з людьми. Хочу отримати нові ґрунтовні знання у галузі обраної професії».
  
Вигулярний Богдан: «Мене звати Богдан, я з Чернігівщини. Займаюсь на професійному рівні бойовим самбо вже на протязі шести років. Обрав соціальну роботу, тому що люблю комунікувати з людьми та допомагати їм. Сподіваюсь отримати нові знання, які в подальшому житті допоможуть мені, а також завести нові знайомства». 
Сєдова Каріна: «Я Каріна. Дуже рада, що маю нагоду трішки з усіма познайомитися, ще до початку навчання. Я дуже весела та активна, завжди рада новим цікавим знайомствам, завжди підтримаю та дам пораду. Протягом року я мріяла стати психологом, мені це було до душі, але в останній момент я змінила думку. Дуже довго думала, на якій саме спеціальності я хочу навчатися, проте перемогло рішення допомагати людям, які цього потребують. НУБіП я обрала тому, що чула багато хороших відгуків, але все ж таки сумнівалась, чи хочу я саме тут навчатися. Але коли приїхала до університету, у мене не залишилось жодних сумнівів: дуже хороші викладачі, сподобалась територія та все інше».
  
Орел Ілона: «Мене звуть Ілона, я з Шостки. Комунікабельна, чуйна, активна і товариська дівчина, 11 років старанно займалася сучасними танцями. Була президентом школи, люблю усі прояви активності. Дуже просто знаходжу спільну мову і різні теми для розмов (навіть з незнайомими). Зі мною легко спілкуватися і та само з легкістю можна покластися на мене. Про НУБіП я дізналася від друзів. Чому саме «Соціальна робота?» Хочу відкрити для себе, щось нове, поспілкуватися з багатьма різними людьми, і знайти багато друзів. А ще набути найсучаснішу професію». 
Степанюк Максим: «Мене звати Максим. Мені 17 років. Я з Миколаївської області, селища Врадіївка. Мені подобається займатись спортом, а також маю чудове хобі – готувати. Про себе можу сказати, що я добрий, веселий, товариський та завзятий хлопець. Про НУБіП дізнався від батька та сестри, які навчались в цьому університеті. Обрав соціальну роботу, тому що, хочу допомагати людям. Від навчання я очікую нових знань, вражень та нових знайомств».
  
Масний Євгеній: «Мене звати Євгеній, я з Житомирської області. Можу охарактеризувати себе як доволі ерудовану, відповідальну та веселу, хоча й сором’язливу людину. Захоплююсь кіберспортом, фанат важкої музики, полюбляю читати, раніше займався спортом та грою на гітарі. Про НУБіП дізнався від друзів та з соціальних мереж, друзі дуже рекомендували цей заклад. Від навчання очікую цікавих знайомств, багатого на хороші емоції студентського життя та, само собою, навчання в задоволення». 
Маноха Владислава: «Мене звати Влада, мені 16 років, я з Києва. Дуже класно, що можна з усіма познайомитись ще до спільного навчання. Я дуже весела та дружелюбна, впевнена що ми усі потоваришуємо. Протягом 6-ти років займаюсь волейболом, полюбляю прогулянки парком чи лісом. До НУБіП вирішила вступати, тому що з нього випускаються справжніми освіченими професіоналами. Відомо, що багато сучасних політиків та відомих людей є випускниками цього університету. Обрала соціальну роботу, щоб в майбутньому бути корисною для суспільства. Відчуваю, що це моє».
  
Одарченко Женя: «Мене звати Женя, мені 17. Граю на фортепіано, у волейбол, футбол (спорт – моя стихія), малюю, співаю (в душі), захоплююсь моделінгом. Обрала НУБіП, тому що чула багато гарних відгуків, багато, хто з моїх знайомих, рекомендував цей заклад. Тут дуже красиво та приємно знаходитись. А ще звідси випускаються справжні фахівці». 
Цубера Наталья: «Мене звати Наташа. Народилася в мальовничому краї нашої Батьківщини – Закарпатті. Протягом навчання у школі брала участь у різних виховних і масових заходах. Мене цікавить вирішення різних ситуацій пов’язаних із соціальною захищеністю населення. Тому саме цю спеціальність я вибираю для детального вивчення. НУБіП обрала за допомогою інтернету (як не дивно). Проте хороша атмосфера у цьому закладі передається як віртуально, так і при особистій зустрічі. Тому без вагань обрала саме цей університет. Впевнена, що отримаю відповідну освіту і зможу надалі займатися цікавою справою».
    Тож побажаємо усім нашим абітурієнтам здійснення всіх їхніх найсміливіших сподівань та будемо гідні сформованої у них та в цілому, в суспільстві, високої думки про наш університет та спеціальність «Соціальна робота».
 
Олена Варава,
старший викладач кафедри соціальної
роботи та реабілітації

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook