Вступна кампанія 2021: розпочався прийом документів в магістратуру

15 липня 2021 року
     Сьогодні розпочався прийом документів в магістратуру. Що особливо приємно, першого ж дня було чимало вступників – випускників бакалаврату інших столичних університетів.

     Серед них і Анастасія Закаблукова, яка опановувала історію та археологію у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Вищу освіту дівчина вирішила здобувати на гуманітарно-педагогічному факультеті нашого університету за спеціальністю «Філологія германські мови та літератури (переказ включно), перша німецька». Маючи гарні знання англійської, Настя вирішила опанувати ще й німецьку як філолог.
     Того, хто вже вивчив назву цієї спеціальності, – зразу можна зараховувати до лав наших студентів, жартують працівники відбіркової комісії. А на Настиній сумці ще й переконливий життєвий слоган: твоє майбутнє – у твоїх руках. Так що дівчина, подаючи документи саме до НУБіП, таки правильно визначає своє майбутнє.

     А от другокурсник Київської політехніки Іван Варакута опановує в КПІ «Автоматизацію та комп’ютерно інтегровані технології». І паралельно вирішив здобувати другу вищу освіту – з агрономії. Для цього обрав НУБіП.
     Зайвих знань не буває, переконаний він. А якщо врахувати, що в нашій родині є земля, яку можна і треба обробляти, то власний агроном сім’ї аж ніяк зайвим не буде.

     Олену Алексеєнко в ННІ лісового і садово-паркового господарства знають як активну студентку бакалаврату, старосту групи і практично відмінницю. Вона вирішила продовжувати навчання в магістратурі за спеціальністю «Деревообробні та меблеві технології» в рідному інституті. Грунтуючись на вже набутому студентському досвіді, вона переконана: тут отримає дійсно якісну освіту.


     А таки правда: магістр – звучить гордо.

  

  

  

Валентин Обрамбальський
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook