Христина Василенко: Обираю першим пріоритетом НУБіП України і спеціальність 193 Геодезія та землеустрій

1 липня 2021 року
     Сьогодні читача офіційного сайту НУБіП України ми знайомимо із Христиною Василенко. Христина – випускниця 287 гімназії міста Києва з активною життєвою позицією, цілеспрямована, креативна і творча особистість. Дівчина із чуйним серцем, позитивним мисленням та системним підходом до питань, що її цікавлять. Аналізуючи рейтинг університетів та спеціальностей, за якими ведеться підготовка здобувачів освітнього ступеня бакалавр, вона зацікавилася інформацією про НУБіП України. Побувала на Дні відкритих дверей і взяла участь в Олімпіаді НУБіП України із чотирьох предметів.

  • Христино, звідки ви дізналися про НУБіП?

— Вперше, про Університет я дізналася із його офіційного сайту, коли обирала до якого закладу вищої освіти вступити. Пізніше познайомилася із його співробітниками, які працюють на факультеті землевпорядкування. Саме від них і почула про престижність і перспективи навчання в НУБіП – барвистого оазису природи серед урбанізованого міста.

  • Яку спеціальність обрали і чому?

— Однозначно, – цікаву, сучасну і перспективну! "Геодезія та землеустрій" – це щось нове для мене, і я хочу спробувати опанувати її.

  • Які плани на майбутнє та про що ви мрієте?

— У майбутньому хочу багато подорожувати – пізнавати Світ, а також відкрити благодійний фонд, щоб допомагати людям.

  • Які захоплення маєш поза навчанням?

— Раніше займалась музикою, навчалась у музичній школі, це і є моє хобі. Обожнюю кататися на гірських лижах. Також люблю постійно відкривати для себе щось нове.

  • Щиро зичу, Вам, успішно вступити до НУБіП України і отримати омріяну професію землевпорядника!

Розмову провів Євген Бутенко,
доцент кафедри управління земельними ресурсами

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook