Удосконалення навчальних програм – великий крок до осучаснення та поліпшення якості освітнього процесу!

15 квітня 2021 року
Кафедра управління земельними ресурсами
Сьогодні, 15.04.2021, на кафедрі управління земельними ресурсами планово відбулось розширення засідання, основною темою якого стало обговорення складу та змісту начальних програм дисциплін, викладання яких забезпечується на кафедрі.
Ключовою ідеологією даної зустрічі, за участю декана факультету Євсюкова. Т.О., гарантів освітніх програм факультету землевпорядкування Мартина А.Г. та Ковальчука І.П., адаптація освітніх програм до сучасних умов потреб ринку праці, виключення можливих повторень у різних навчальних дисциплінах, відповідність освітній програмі «Геодезія та землеустрій», а також врахування міжнародного досвіду під час викладання навчальних дисциплін.
Учасниками засідання були детально розглянуті та проаналізовані навчальні дисципліни, надані зауваження та цінні рекомендації для удосконалення навчальних програм вже у 2021 році.
Заключне слово зустрічі було за завідувачем кафедри Дорош О.С., яка позитивно відзначила даний захід, також акцентувала увагу на необхідності удосконалення не тільки програм навчальних дисциплін, а й переформатуванні самих навчальних дисциплін на кафедрі та факультеті у контексті відповідності сучасним викликам та ринку праці.
 
 
Старший викладач кафедри,

Григорій Колісник 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook